(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Krakonošské maso na hořčici
Potřebné ingredience
Vepřové maso, sůl, pepř, plnotučná hořčice, cibule, sojová omáčka, masox, olej.
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, osmažíme na cibulce, zakapeme sojovou omáčkou a v tlakáči vaříme s masoxem cca 40 minut. Zahustíme moukou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100409/14/b20507-1270815739.jpg)
nevedalova
(upraveno)
4. 9. 2007, 12:57
Zdravím Jani, dneska jsem zkoušela Váš recept a je to fakt mňamka. Chlopek si pochutná určo stejně jako já. Díky za tip. Jana
![(PL)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
![(PL)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/121023/13/b41829-1350993256.jpg)
bububububu
(upraveno)
6. 9. 2007, 17:57
@nevedalova
Tak to mě těší.
My si k tomu ještě dáváme syrovou cibuli nebo kyselý okurek
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)