(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Krakonošské maso na hořčici
Potřebné ingredience
Vepřové maso, sůl, pepř, plnotučná hořčice, cibule, sojová omáčka, masox, olej.
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, osmažíme na cibulce, zakapeme sojovou omáčkou a v tlakáči vaříme s masoxem cca 40 minut. Zahustíme moukou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nevedalova
(upraveno)
4. 9. 2007, 12:57
Zdravím Jani, dneska jsem zkoušela Váš recept a je to fakt mňamka. Chlopek si pochutná určo stejně jako já. Díky za tip. Jana
bububububu
(upraveno)
6. 9. 2007, 17:57
@nevedalova
Tak to mě těší. My si k tomu ještě dáváme syrovou cibuli nebo kyselý okurek