Babičiny vanilkové rohlíčky
Potřebné ingredience
14 dkg hladké mouky, 9 dkg másla, 4 dkg cukr moučka, 5 dkg namletých vlašských ořechů nebo mandlí.
Na obalení: vanil. cukr a moučka. cukr na obalení.
Postup přípravy
Přísady smícháme a z těsta hned tvarujeme rohlíčky lepší je máslo před použitím nechat chvilku z ledničky venku aby nebylo tak tvrdé . Peču na 150 až 170 stupňu na pečícím papíře hned po upečení obaluji v cukru. Těsto není dobré nechávat v lednici je lepší ho hned zpracovat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
27. 12. 2009, 14:00
pavlíkmacík
(upraveno)
14. 12. 2009, 13:59
už se tiskne díky