(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vynikající likér z ledových kaštanů
Potřebné ingredience
250 ml šlehačky, 1 SALKO, 3 ledové kaštany, 4 kostičky hořké čokolády, ½ litru rumu.
Postup přípravy
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme vychladnout a vlijeme SALKO a nakonec rum. Řádně promícháme, aby bylo hladké a lijeme do lahví.
Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí BAYLESy a vaječné koňaky. Navíc bez pudingů, vajec a podobných "kazících se" přísad.
Ťuk a cink.... příjemné pití....
Z jedné dávky je litr likéru.
Je to výborné kvalitní pití, které je zase jiné, než-li známé domácí BAYLESy a vaječné koňaky. Navíc bez pudingů, vajec a podobných "kazících se" přísad.
Ťuk a cink.... příjemné pití....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé