(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ostrý hovězí guláš
Potřebné ingredience
Ingredience:
mletá lahůdková paprika 2 lžičky
cibule 400 g
rajský protlak 1 lžíce
česnek 4 stroužky
čerstvá feferonka 3 ks hovězí plec 600 g
mletý černý pepř
podle chuti:
cayenský pepř
sůl
podle potřeby:
olej
Postup přípravy
Postup přípravy receptu:
Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Chilli papričky zbavíme jadérek, omyjeme a jemně usekáme.
Na oleji zpěníme cibulku, papričky a česnek. Přidáme nakrájené maso a restujeme, dokud šťáva nevysmahne. Potom maso okořeníme cayenským pepřem, černým mletým pepřem, lahůdkovou paprikou a osolíme. Několikrát na ohni promícháme, přidáme rajský protlak a základ na guláš podlijeme vývarem. Dusíme na mírném ohni doměkka. Nakonec zahustíme a přidám na jemno nasekonou cibuli ,a můžeme podávat.
Ostrý vepřový guláš podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.
Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Chilli papričky zbavíme jadérek, omyjeme a jemně usekáme.
Na oleji zpěníme cibulku, papričky a česnek. Přidáme nakrájené maso a restujeme, dokud šťáva nevysmahne. Potom maso okořeníme cayenským pepřem, černým mletým pepřem, lahůdkovou paprikou a osolíme. Několikrát na ohni promícháme, přidáme rajský protlak a základ na guláš podlijeme vývarem. Dusíme na mírném ohni doměkka. Nakonec zahustíme a přidám na jemno nasekonou cibuli ,a můžeme podávat.
Ostrý vepřový guláš podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé