VČELKA MÁJA ¤¤¤S POSTUPEM¤¤¤
Potřebné ingredience
Mramor korpus,milena krém,marcipán,banány na proložení,borůvková marmeláda.
Inspirace zde na MMB.
Váha 2,80kg
Postup přípravy
na hlavu jsem měla 2 korpusy z malých mističek,na tělo jsem pekla ve skleněné kulaté formě
půlky na hlavu jsem k sobě slepovala krémem a marmeládou
vše je promazáno
připravená punčovina na dotvarování
a tak nějak jsem to dotvarovala
obličejík jsem potáhla tělovou barvičkou a pak jsem přes včelku přehodila marcipánovou hmotu ve žlutooranžové barvičce
takhle jsem si připravila proužky
a dávám je na tělo
hotovo...jde se na obličejík
očička,pusa nos a začínám dělat vlásky
první řada vlasů,takhle nějak jsem si radýlekm vyřezala vlnky
další jsem dělala podobně,jen užší...tykadýlka jsou z marcipánu,nechala jsem vytvrdnout 2 dny předem
okolo kytičky,ruce a nohy jsou také z tělovho marcipánu,udělala jsem si válečky a kosticí potom vykrojila prstíky a trochu vytvarovala
z boku
a zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé