(recept
si oblíbilo 37 návštěvníků)
BÍLKOVÝ CHLEBÍČEK +++
Potřebné ingredience
5 bílků ( ušlehat sníh ), 13 dkg cukru moučka, 10 dkg hrubé mouky, 5 dkg rozpuštěného másla, kandované ovoce, oříšky, mandle, trochu prášku do pečiva, čokoládovou polevu+ kokos na posypání.
Postup přípravy
Vše smíchat dohromady.Vymastit a vysypat srnčí hřbet formu.Asi 25 plátků.
Suroviny
Sníh z bílků
těsto
forma
Před pečením
Vtroubě
po upečení
Na řez
X
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kymama
(upraveno)
9. 12. 2015, 11:14
Prosím o přibližnou dobu pečení a na kolik stupňů? Děkuji mám přebytek bílků tak musím vyzkoušet.
Anturka
(upraveno)
12. 12. 2015, 9:01
@kymama
180s a zkouším špejlí
jeremy
(upraveno)
1. 7. 2013, 23:52
Hradýs
(upraveno)
15. 12. 2012, 11:14
Zdeni,už ted se mi sbíhají sliny Brzy vyzkouším a pak pisnu zda se podařilo.Díky za recept a přeji hezké Vánoce
Anturka
(upraveno)
15. 12. 2012, 11:33
@Hradýs
tak at se povede a budu se těšit na fotečku taky přeji krásné Vánoce
ela4ground
(upraveno)
15. 12. 2012, 10:47
Super recept, dělám už třetím rokem akorát mám vždy problém při vyklápění. Vyklápíte to až studené nebo ještě teplé?
Anturka
(upraveno)
15. 12. 2012, 11:32
@ela4ground
vyklápím teplej akorát já si přiložím na tu formu velké prkínko a otočím přímo na ně,a nebo víc vymazat a vysypat formu
ivahouba
(upraveno)
8. 11. 2011, 20:38
Vyborny a jednoduchy recept, delala jsem z trojnasobne davky (mela jsem 600ml zmrazenych bilku), jen jsem dala trochu min cukru, skvele se upekl a naramne chutna. Dole v komentarich Zdenko pisete, ze ho skladujete v alobalu v lednicce. Muzu druhou cast zamrazit moc dekuju za vcerejsi rychlou odpoved
Anturka
(upraveno)
8. 11. 2011, 20:48
@ivahouba
Ivi,to jsem moc ráda že chutná,do mrazáku jsem to ještě nezkoušela u nás se vždy sněd
lukiluci
(upraveno)
21. 12. 2009, 9:48
Můžu se zeptat, vydrží měkký i přes svátky, nebo se musí sníst hned? Děkuju. petka
Anturka
(upraveno)
21. 12. 2009, 12:02
@lukiluci
Vydrží, já ho mám v plastové krabičce v lednici protože je politý čokoládou. A jíme ho ještě po svátkách když mi ho nesnědí.
lukiluci
(upraveno)
21. 12. 2009, 13:02
@Anturka
Děkuju moc, tak s ejdu do nměho pustit.
Anturka
(upraveno)
21. 12. 2009, 13:05
@lukiluci
Nemáte zač , at vám chutná.
mandovcova
(upraveno)
16. 12. 2009, 23:07
Chlebíček jsem před hodinkou dopekla ve formě bábovky(nemám srnčí hřbet ), upekla jsem ji prvně v silikonové formě, tak jsem moooc zvědavá, zatím se šlechtí ledničce a vypadá báječně, snad tak bude i chutnat. Napíšu dojmy
Anturka
(upraveno)
17. 12. 2009, 18:37
@mandovcova
TO JSEM RÁDA ŽE SE POVEDLA A ŽE VYPADÁ DOBŘE TAK AT VÁM HLAVNĚ CHUTNÁ.
Paja_M
(upraveno)
11. 12. 2009, 22:04
Dnes jsem udělala podle Vás , vynikající, povedl se hned Díky za skvělý recept a přeji krásné Vánoce a Pavla
Anturka
(upraveno)
12. 12. 2009, 8:45
@Paja_M
Děkuji nemáte zač, jsem ráda že se povedl.
marge
(upraveno)
9. 12. 2009, 18:17
Díky za recept,určitě zkusím. vydrží to nějak nějak nebo se to musí hned sníst? a jak dlouho se peče?
Anturka
(upraveno)
9. 12. 2009, 18:54
@marge
Určitě to vydrží , já ho upeču nechám vychladnout a zabalím do alobalu a před vánocema poliju čokoládou a posypu kokosem.Peču tím spusobem že stojím u trouby a hlídám občas do toho pýchnu špejlí a když se nelepí je hotovo.
jajka5
(upraveno)
7. 12. 2009, 20:51
za tento recept velké díky, protože bílky zbývají a sněhové u nás neleti ,jinak je dávám do sekané, ale tu taky nejde baštit pořád
Anturka
(upraveno)
7. 12. 2009, 20:58
@jajka5
Moc vám děkuji za pěkný komentář.
ajkammm
(upraveno)
4. 12. 2009, 23:30
vypadá moc dobře
Anturka
(upraveno)
4. 12. 2009, 23:33
@ajkammm
moc děkuji.
ajkammm
(upraveno)
3. 1. 2010, 22:48
@Anturka
a taky moc dobře chutná! skoro celý jsem ho snědla sama
Anturka
(upraveno)
4. 1. 2010, 12:17
@ajkammm
Tak to jsem moc ráda že vám chutnal, u nás ho snědl manžel.
Ilonáček
(upraveno)
4. 12. 2009, 20:37
Anturka
(upraveno)
4. 12. 2009, 22:54
@Ilonáček
Děkuji Ilonko.