(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Sloní mlsanec
Postup přípravy
2 lžíce octa
2 lžíce kečupu
2 lžíce hořčice
2 lžíce oleje
1 velká cibule
500 g špekáčků
párků nebo měkkého salámu
4 sterilované okurky
1 majolenka nebo lehká majonéza
pepř (místo pepře můžeme přidat kousek rozdrcené feferonky)
Ocet, olej, kečup, hořčici promícháme a svaříme. Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme svařenou vychladlou hmotu, a nakonec majonézu a trošku pepře. Vše důkladně promícháme a necháme proležet.
Mažeme na chlebíčky nebo přidáváme jako salát na studené mísy.
2 lžíce kečupu
2 lžíce hořčice
2 lžíce oleje
1 velká cibule
500 g špekáčků
párků nebo měkkého salámu
4 sterilované okurky
1 majolenka nebo lehká majonéza
pepř (místo pepře můžeme přidat kousek rozdrcené feferonky)
Ocet, olej, kečup, hořčici promícháme a svaříme. Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme svařenou vychladlou hmotu, a nakonec majonézu a trošku pepře. Vše důkladně promícháme a necháme proležet.
Mažeme na chlebíčky nebo přidáváme jako salát na studené mísy.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé