(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pomazánka z tresčích jater
Postup přípravy
100gr. másla
tresčí játra z konzervy
citrónová šťáva
půl litru mléka
lžíce hrubé mouky
kousek cibule
lžička sekané pažitky
Uvaříme kašičku z mléka a mouky. Vychladlou přidáváme po lžičkách k máslu a utřeme ji pak s játry. Přidáme jemně sekanou cibulku, pažitku a citrónovou šťávu. Pomazánku mažeme na chlebíčky, zakapeme citrónovou šťávou, zdo-bíme petrželkou, plátky rajčat, okurek a sypeme cibulkou najemno nakrájenou.
tresčí játra z konzervy
citrónová šťáva
půl litru mléka
lžíce hrubé mouky
kousek cibule
lžička sekané pažitky
Uvaříme kašičku z mléka a mouky. Vychladlou přidáváme po lžičkách k máslu a utřeme ji pak s játry. Přidáme jemně sekanou cibulku, pažitku a citrónovou šťávu. Pomazánku mažeme na chlebíčky, zakapeme citrónovou šťávou, zdo-bíme petrželkou, plátky rajčat, okurek a sypeme cibulkou najemno nakrájenou.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé