Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Pomazánka z cizrny

0.0
Pomazánka z cizrny

Postup přípravy

1 konzerva cizrny (asi 400 g)
2-3 stroužky česneku
šťáva z jednoho citronu
2 lžíce olivového oleje
půlka kelímku bílého jogurtu (100 g)

Cizrnu necháme okapat a rozmixujeme společně s jogurtem, česnekem, citronovou šťávou a olivovým olejem na hladkou kaši. Osolíme, opepříme. Podáváme s chlebem nebo s bagetou. Můžeme také použít suchou cizrnu. Zacházíme s ní stejně jako s hrachem nebo fazolema - necháme přes noc namočenou ve studené vodě a potom uvaříme.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ajinkaj 4. 12. 2015, 16:18
Pomazánka je výborná (clamp) moc jsme si pochutnali (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie