(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
KOKOSKY
Potřebné ingredience
Salko, strouhaný kokos
Postup přípravy
Salko smícháme se strouhaným kokosem. Pak pomocí kávové lžičky děláme hromádky a vkládáme na plech, kde máme připravený pečící papír. Vložíme do trouby a pečeme (vysoušíme) při teplotě 120 po dobu cca40min.
Zkusila jsem před dvěma lety a nemůžu si vynachválit. Jsou výborné a příprava je superrychlá. Proto se musím podělit. Není to můj recept, vyčetla jsem v časopise, ale poslat vám ho musím, NEMÁ CHYBU. Zkuste a uvidíte. Krásné Vánoce.
Zkusila jsem před dvěma lety a nemůžu si vynachválit. Jsou výborné a příprava je superrychlá. Proto se musím podělit. Není to můj recept, vyčetla jsem v časopise, ale poslat vám ho musím, NEMÁ CHYBU. Zkuste a uvidíte. Krásné Vánoce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pajkaP
(upraveno)
10. 12. 2009, 15:29
zrovna jsem chtěla vložit recept na kokosky,ale vidím,že už tu je tohle jsou podle mého nejlepší kokosky Přeji krásné Vánoce
xuyko
(upraveno)
7. 12. 2009, 11:54
Milí Martinko recept je VÝBORNY,RYCHLÍ a Vám moc děkuju ŽE JSTE SE PODĚLILA.tét budu je dělat přat a žádné 2 dný ale jen hodka. Mocinky díky že máme tady takové supr mamči. .Přejí krasné Vánoce
Tina81
(upraveno)
8. 12. 2009, 21:50
@xuyko
Milá Olinko, jsem moc ráda, že jste spokojená, já když jsem tento recept zkusila poprvé, měla jsem, dalo by se říct euforii. Je to fakt fofr a výsledek je výborný. Mám ohromnou radost i za vás. Maminkou sice ještě nejsem, ale určitě vím, že tento recept jednou ocením i pro úsporu času Přeji vám nádherné vánoce a mnoho pěkných dárečků pod stromeček. Martina
Jostu
(upraveno)
5. 12. 2009, 8:36
Marcelko ahoj ...1 salko,25 dkg kokosu,...ať se daří..
holcrovka
(upraveno)
4. 12. 2009, 22:58
Dobrý večer, mám malý dotaz, kolik salka a kolik kokosu. Předem děkuji za odpověď. Marcela
Tina81
(upraveno)
5. 12. 2009, 11:55
@holcrovka
Pěkný den, přesně tak jak vám odpověděla Zdenička, 1salko a 250g kokosu. Napište jak se vám to podařilo a jak to chutnalo. Martina
Jostu
(upraveno)
4. 12. 2009, 9:10
Martinko ahoj,já je měla zrovna upečené,když jsem včera psala a byly tvrdé,tak jsem se chtěla zeptat zda změknou,našla jsem je na netu,ale na jiných stránkách a včera už potom tady,děkuji za odpověď a pohodový adventní čas,pa
Tina81
(upraveno)
4. 12. 2009, 10:54
@Jostu
Ahoj Zdeni, stoprocentně změknou. Přeji také krásné prožití předvánočního času. Martina
Jostu
(upraveno)
3. 12. 2009, 18:52
Marti ahoj,chtěla jsem se jen zeptat,kokosky jsou po upečení ihned k jídlu,nebo se musí uležet,recept vypadá zajímavě a navíc je to rychlé cukroví,díky za odpověď
Tina81
(upraveno)
3. 12. 2009, 22:59
@Jostu
Dobrý den Zdenko, dají se hned jíst, ale já je stejně vždy schovávám a vyndavám je až na štědrý den. Ale raději si to vyzkoušejte, já je dnes dělala a mlsala jsem je a byly měkké, přítel pak šel také na lup, než jsem je dodělala a dal mi ochutnat a byly zase trochu tvrdší. Tak to raději vyzkoušejte. A určitě mi napište jak jste dopadla, pokud je budete dělat. Martina