Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Řízek v celérovém kabátě

0.0
Řízek v celérovém kabátě

Potřebné ingredience

Nějaké masko na řízek,2 vejce,půlka celéru,hladká mouka dle potřeby,strouhanka,vegeta

Postup přípravy

Naklepané posolené maso vyválíme v těstíčku a smažíme řízky.Těstíčko:Ukvedláme 2 vejce,půl nastrouhaného celéru (na jemném struhadle)vegetu,mouku,přidáváme podle hustoty těsta a trochu strouhanky.Je to změna a chutná dobrota.

Na těstíčko

Smažíme

Podáváme

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jsouk 15. 5. 2017, 20:56
Také je děláme a jsou s tatarkou moc dobré,ale nějak jsem na ten recept zapoměla. (jidlo)
Raguella 23. 4. 2017, 13:10
Dobrý den,dnes jsem uvařila podle Vašeho receptíku a mohu jen chválit :-),veliká dobrota (jidlo),nechtěli už klasicky obalený,tak toto byla příjemná změna. (Y) (clamp) |:o) (F)
Lenyela 15. 5. 2017, 10:26
@Raguella Děkuji, teď mám na něj chuť :-$ :-)
Hyzule 3. 12. 2009, 17:33
To musí chutnat skvěle s tím celerem. (clamp).Mám na to chůůůůť ;-) :-@a maso není doma +o(.Příště (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie