(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Řízek v celérovém kabátě
Potřebné ingredience
Nějaké masko na řízek,2 vejce,půlka celéru,hladká mouka dle potřeby,strouhanka,vegeta
Postup přípravy
Naklepané posolené maso vyválíme v těstíčku a smažíme řízky.Těstíčko:Ukvedláme 2 vejce,půl nastrouhaného celéru (na jemném struhadle)vegetu,mouku,přidáváme podle hustoty těsta a trochu strouhanky.Je to změna a chutná dobrota.
Na těstíčko
Smažíme
Podáváme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jsouk
(upraveno)
15. 5. 2017, 20:56
Také je děláme a jsou s tatarkou moc dobré,ale nějak jsem na ten recept zapoměla.
Raguella
(upraveno)
23. 4. 2017, 13:10
Dobrý den,dnes jsem uvařila podle Vašeho receptíku a mohu jen chválit ,veliká dobrota ,nechtěli už klasicky obalený,tak toto byla příjemná změna.
Lenyela
(upraveno)
15. 5. 2017, 10:26
@Raguella
Děkuji, teď mám na něj chuť
Hyzule
(upraveno)
3. 12. 2009, 17:33
To musí chutnat skvěle s tím celerem. .Mám na to chůůůůť a maso není doma .Příště