(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
bonboniéra
Potřebné ingredience
mléčný marcipán a WI,krém nastavovaný kaší,mramorový korpus,banány ,broskve
Postup přípravy
víko je asi 3,5cm silný korpus,omazaný trochou krému a podložený dortovou oplakou(viz foto) a znova trocha namazané a potáhlé,dort je dvakrát promazaný a pod bonbónama je jen marcipán a krém,púlka vršku je vydlabaná a druhá je zkosená aby víko drželo-je to můj 3.potahovaný dort a jsem na něj opravdu pyšná,je pro mojí tetu,vážil asi 5-6kg(dělaný z velké formy srdce
orchideje(velké),z WI
krajka je z WI,jinak mléčný m.
x
víko s oplatkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
betička
(upraveno)
10. 12. 2012, 22:26
Moc krásné
kleis1
(upraveno)
12. 2. 2011, 10:23
obdivuji, úžásné, nádherné
akin77
(upraveno)
7. 12. 2009, 18:27
cherba
(upraveno)
5. 12. 2009, 13:10
přenádherná bomboniéra
majstr3
(upraveno)
3. 12. 2009, 18:38
miska.plyska
(upraveno)
3. 12. 2009, 17:05
moc povedené
Lupitka
(upraveno)
3. 12. 2009, 14:38
gabsa
(upraveno)
3. 12. 2009, 12:14
moc krásné nemá chybu a děkuji za postup, jak na ni, mám v lednu taky dělat bonboniérku.
Ilonáček
(upraveno)
3. 12. 2009, 10:18
HHaannuullee
(upraveno)
3. 12. 2009, 9:43
nádhera
stalida
(upraveno)
3. 12. 2009, 9:15
krasna, jemna torticka , tie orchidejky nemaju chybu
anete1
(upraveno)
3. 12. 2009, 8:38
nádherné!!!
liba1963
(upraveno)
3. 12. 2009, 8:27
Krásné!!!!!!!!!!!!!!
darinka30
(upraveno)
3. 12. 2009, 7:39
jajka5
(upraveno)
3. 12. 2009, 7:29
to je luxus,krása ,pro mne nedostižné výšiny