Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Francouzské brambory NEJLEHČÍ NEJLEVNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ dělané v jednou hrnci

0.0
Francouzské brambory NEJLEHČÍ  NEJLEVNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ  dělané v jednou hrnci

Potřebné ingredience

1,5-2kg brambor
40dkg točeného libového salámu
8 vajec
sul,pepř

Postup přípravy

připravím si velký hrnec vymažu si ho olejem,syrové ne vařené! brambory oloupu nakrájím na vetší kostky,salám na menší kostičky,vše dobře promíchám osolím,opepřím,a ještě polijeme 1dl oleje a dám to trouby předehřáté na 200°C peču asi 1hod během pečení někdy promíchám až jsou brambory měkké vyklepnu si do misky 8vajec prošlehám vydličkou zaliju tím brambory a pak asi ještě 10min až vajíčka budou tuhá.Mužete dát na horu plátky sýra ale nemusíte.

vše už připraveno jen dát do trouby

Tak a je hotovo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie