Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Zavařeniny

Přidat recept

Kandované ovoce

0.0
Kandované ovoce

Potřebné ingredience

kandované ovoce

Postup přípravy

Prosím, nemáte někdo recept na kandované ovoce? Děkuji za rady.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

EmKa 17. 7. 2007, 21:50
Mária, kandizované ovocie sa robí takto: použite tvrdé zrelé ovocie, vyumávajte, osušte v čistej utierke, urobte si sladký nálev v pomere 1 liter a 1 kg kryštálového cukru, uvarte ho, nechajte vychladnúť a prelievajte ním ovocie na tácke. Robte to spôsobom, že ho pooblievate cukrovým sirupom, necháte uschnúť, potom znova na druhý deň cukrovým sirupom atď, vždy nechajte uschnúť a mali by ste to urobiť 10x - čiže 10 dní po sebe. Vždy ovocie nechajte poriadne preschnúť. Je to dosť náročné na čas a uskladňovanie..... samozrejme práca vlastne o ničom, ale desať dní.... už by som to asi nerobila. Skladujte v sklenených dózach pri izbovej teplote. Ako dlho vydrží takto doma kandizované ovocie, to netuším, už si to nepamätám. Majte sa pekne, Marcela K., Slovensko, ID na slovenskom mmb 633
mmatuli 6. 8. 2007, 20:33
@EmKa Děkuji mockrát, vyzkouším :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie