(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny s dýňovými semínky
Potřebné ingredience
400ml vlažné vody,2 polévkové lžíce olivového oleje,1 polévková lžíce octa,2 kávové lžičky soli,400g pšeničné chlebové mouky,200g žitné chlebové mouky,2 kávové lžičky kmínu,1 kávová lžička sušeného droždí,1/2 kávové lžičky cukru,hrst dýňových semínek
Postup přípravy
Recept není můj byl napsaný na pytlíku s moukou,ale je vážně moc dobrý,já přidala jen dýňová semínka.Třeba recept někoho zaujme a rád ho vyzkouší.
Přísady postupně vložíme do domácí pekárny( hezky za sebbou jak jsou napsány),použijeme program klasik.Já nasypala dýňová semínka ještě navrch chlebíku,při posledním kynutí.
Přísady postupně vložíme do domácí pekárny( hezky za sebbou jak jsou napsány),použijeme program klasik.Já nasypala dýňová semínka ještě navrch chlebíku,při posledním kynutí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kvítečko
(upraveno)
29. 12. 2012, 22:08
vyzkouším
nahlásit
vevercak78
(upraveno)
15. 3. 2010, 16:20
nahlásit
Ilonáček
(upraveno)
1. 12. 2009, 21:53
nahlásit