(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Telecí maso na másle
Potřebné ingredience
Telecí maso s kostí či bez kosti, půlka másla, sůl
Můžete přidat kmín, bazalku, ale jen posolené s máslem je opravdu výborné!
Vhodné pro děti. Podávám s divokou rýží a dušenou zeleninou.
Postup přípravy
Maso naporcujeme, rozložíme do pekáčku, posolíme a poklademe kousky másla. Trošku podlijeme vodou.
Pekáček přikryjeme alobalem a dusíme v troubě. Až je maso měkké, alobal sundáme a pečeme kůrčičku.
Poléváme výpekem. Je to opravdu vynikající, a to mám ráda masa kořenněná.
Pekáček přikryjeme alobalem a dusíme v troubě. Až je maso měkké, alobal sundáme a pečeme kůrčičku.
Poléváme výpekem. Je to opravdu vynikající, a to mám ráda masa kořenněná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé