(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Fazole na smetaně

Potřebné ingredience
Bílé fazole, podravka, česnek, jíška, zakysaná smetana.
Postup přípravy
Fazole namočíme přes noc se dvěma lžičkami podravky. Před vařením přidáme dva prolisované stroužky česneku a vaříme do měkka (používám papiňák-trvá to tak 40min.) Když jsou fazole měkké, tak trošku zahustím instantní jíškou a přidám zakysanou smetanu. Dle potřeby osolím a chvilku provařím. Podávám s čerstvým chlebem - je to exceletní. U nás luštěniny nikdo nemusí, ale po těhle fazolích se vždy zapráší:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bruslicka
(upraveno)
15. 4. 2010, 16:13
výborný




nahlásit
zuzka89
(upraveno)
8. 2. 2010, 17:54

nahlásit