(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kuřecí maso s hruškama
Potřebné ingredience
kuřecí řízky, hrušky, med, mletá skořice, červené víno, sůl, pepř, máslo
Postup přípravy
Kuřecí řízky osolíme a opepříme( není nutné), a osmažíme na pánvi-klasický přírodní řízek.
Hrušky si rozčtvríme, zbavíme jadřince a slupky, do měkka podusíme na másle, pak přidáme špetku skořice mleté, lžičku medu a zalijeme troškou červ. vína. Necháme trochu povařit( z vína se alkohol vyvaří) tak je možno dát toto jídlo i dětem!
Příloha hranolky, pečené brambory, krokety, rýže
Přeji dobrou chut!
Hrušky si rozčtvríme, zbavíme jadřince a slupky, do měkka podusíme na másle, pak přidáme špetku skořice mleté, lžičku medu a zalijeme troškou červ. vína. Necháme trochu povařit( z vína se alkohol vyvaří) tak je možno dát toto jídlo i dětem!
Příloha hranolky, pečené brambory, krokety, rýže
Přeji dobrou chut!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
LenkaaWilliam
(upraveno)
5. 9. 2007, 21:42
Také něco takového dělám, je to mňamka. Zní to možná divně ale zkuste k těm hruškám někdy přidat pokrájený slabý párek.Jednou jsem tímto způsobem pekla kuře a bylo naprosto vynikající.
Vuruk
(upraveno)
5. 9. 2007, 20:41
Dělali jsme včera a bylo naprosto vynikající!!!!! Neměli jsme tedy prsa, ale měli jsme stehna. Osolila jsem je a oskořicovala dala do pekáčku s máslem a navrch dala trochu medu. Pekla a podlévala.. Hrušky jsme udělali stejně, jen jsem asi přidali víc medu. Fakt to bylo naprosto úžasný a nádherně to vonělo. Bylo to fakt super, recept si zapisuji!