(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
SARMALE SE ZELÍM
Potřebné ingredience
1/2 kg mletého masa (směs vepřového a hovězího), hrst uvařené rýže, sůl,pepř, cibule, kečup dle chuti a 2 sklenice kysaného zelí
Postup přípravy
Mleté maso, uvařenou rýži, sůl a pepř důkladně promícháme. Z této hotové směsi utvoříme šišky. Na dno pekáčku dáme polovinu zelí, na ni poklademe masové šišky a na ně navrstvíme zbylé zelí. Povrch můžeme posypat rozkrájenou cibulí a zalijeme kečupem. Pečeme v troubě přibližně hodinu. Sarmale podáváme s chlebem nebo s pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáKá
(upraveno)
8. 3. 2010, 15:19
Doslova a dopísmene opsáno z Pošli recept,alespoň,že ta fotka je Vaše,smutné
soncca
(upraveno)
13. 3. 2010, 16:25
@KáKá
No a Vám to snad vadí? Ostatní jsou rádi, že zas tady je nějaký recept, a kde ho sežene paní, to mě je fuk.. hlavně, že to je dobré.. Se divím, že to furt někoho baví...
Stojanka
(upraveno)
13. 3. 2010, 19:56
@soncca
Jééé Soni tak to potěší takové zastání,máte pravdu, taky se divím , že to někoho baví, taky si myslím,že je fajn když někdo objeví príma receptík a pošle ho dál......no každopádně moc díky za podporu......MARTA
vojteschka
(upraveno)
30. 1. 2010, 13:19
Dobrý den, Marti, dneska jsem Váš recept udělala k obědu s opečenými škubánky a všem moc chutnalo Díky za recept Lucka
Stojanka
(upraveno)
1. 2. 2010, 19:35
@vojteschka
Lucko díky za pochvalu MARTA
kukacka81
(upraveno)
19. 1. 2010, 10:25
ještě zamotat ty šišky do uvařených listů hlávkového zelí jakooriginal sarmale
Stojanka
(upraveno)
1. 2. 2010, 19:34
@kukacka81
Jééé to je pravda..... tak díky za radu...určitě zkusím.... MARTA