Zámek růžovo bílý * foto postup *
Potřebné ingredience
světlý a tmavý korpus, vanilkový krém, mix ovoce
WI, potah mléčný marcipán, na věžičky (vršky - punčovina)
Postup přípravy
Váha 2,6 kg
Korpuse jsem pekla v obdelníkvé formě 20*30 z 12 vajec, pak vykrojila malý 6 hran - jednou ho prokrojila a promazala včetně ovoce - na to už přišel malý kulatý a ještě jedna vrstva.
Sloupky věžiček jsou z piškotu vykrajované kulatou formičkou na cukroví a slepené krémem.
věžičky jsem dělala z punčoviny (zbytky piškotu, krém, marmeláda) a vytvarovala rukou, omazané krémem a pořádně vychlazené
potažené WI a kleštičkama naznačené zdobení
proužky z WI, naznačené zdobení a malinkou formičkou čtvereček dodělány minihradby :_)
věžička zblízka
dveře, kosticí narýhovaný a nabarvené zlatou prachovou barvičkou
pohled zezhora
vlaječky jsou z WI a jsou na parátku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé