Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Perkelt dle Petra Voka

0.0
Perkelt dle Petra Voka

Potřebné ingredience

3/4 kg vepřového plecka, 4 střední cibule, lžici sádla, sladkou papriku, gulášové koření, maďarský pálivý Csipoš- papriková pasta ( nebo stačí jedna feferonka ), Hradišťanka, 1 rajče, 10 koleček Vysočiny, kmín, sůl, pepř, hladká mouka, voda

Postup přípravy

Do hrnce dáme sádlo a nakrájenou cibuli, kterou smažíme do zlata. Poté přidáme papriku a gulášové koření, které asi minutu orestujeme. Vložíme na kostky nakrájené plecko. Dusíme do měkka. Poté přidáme rajče, Hradišťanku a nadrobno nakrájený salám. Vložíme feferonku nebo lžičku paprikové pasty. Asi půl hodiny dusíme. Zahustíme moukou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie