Devulé
Potřebné ingredience
Kuřecí prsa, sůl, pepř, tvrdý sýr, žampiony, podravka, dva stroužky česneku, nakládaná okurka, vajíčka, strouhanku, olej.
Postup přípravy
Kuřecí prsa si naklepeme na slabé plátečky, osolím, opepříme. Mezitím si orestujeme žampiony, které ochutíme podravkou a rozdrtíme do nich dva stroužky česneku a vše dohromady orestujeme. Tuto smě vezmeme a dáme do prostřed kuřecího prsa - asi jednu lžíci. Vedle směsi položíme plátek kyselé okurky, a plátek tvrdého sýra. Takto si připravíme všechny kuřecí prsíčka. Kuřecí prsíčka stočíme do rolky - jako když děláte ptáčky. Hlavně nesmí po stranách být díra. Já je lehce propíchnu párátkem, které při smažení vyjmu. Když máme rolky, rozšleháme vajíčka, a připravíme strouhanku. Každou rolku obalíme ve vejci a strouhance a dáme pozvolna smažit na pánev. Smažíme po všech stranách, asi za 10 minut je rolka hotová. Vyjmeme párátka. A můžeme jíst.
K tomuto pokrmu doporučuji bramborové pyré!
Všem přeji dobrou chuť a vyzkoušejte to je to slavnostní jídlo a velmi originální a chutné !!!!
K tomuto pokrmu doporučuji bramborové pyré!
Všem přeji dobrou chuť a vyzkoušejte to je to slavnostní jídlo a velmi originální a chutné !!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
saimi
(upraveno)
17. 11. 2009, 13:56
saimi
(upraveno)
17. 11. 2009, 13:55