Kytara
Potřebné ingredience
1x světlý korpus z 8 vajec, 1x tmavý korpus ze 4 vajec, pařížská šlehačka, marmeláda, pomerančový krém
Postup přípravy
Upekla jsem korpusy na 2 plechy, světlý byl vyšší, ten sem prořízla, a tmavý byl nízký, nechala jsem ho v celku. Z papíru jsem si vystříhla šablonu na tělo a vyřízla. Ze zbytků jsem vytvořila krk. Promazala krémy a potáhla WI. Struny jsou ze stříbrné nítě silnější, ustřihla jsem si kousek a z obou stran navázala na párátka. Ty sem potom zapíchla do korpusu a špičky párátek schovala čudlíkama. Stalo se mi, že když sem vzala dort do ruky a pak ho zase položila, struny se povolili - stačilo sundat čudlíky a jen pootočit párátkem (vyladit :D) Chtěla sem vyfotit postup, ale neměla sem foťák, bohužel. Byla pro kolegu z práce, který slavil 40 a rád hraje na kytaru. Byl velice překvapený a moc chutnala.
detail kytičky
letecky
struny
krk
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gabsa
(upraveno)
19. 11. 2009, 19:04
moc krásná super
akin77
(upraveno)
18. 11. 2009, 8:51
Ilonáček
(upraveno)
17. 11. 2009, 19:53
*poule*
(upraveno)
17. 11. 2009, 17:44
Pomerančový krém??? prosím receptík Díky.
srdicko321
(upraveno)
17. 11. 2009, 20:29
@*poule*
Vyčetla jsem někde tady myslím... 2 vanilkové pudinky 1 pomerančový tang máslo, cukr Pudinky uvaříme v rozpuštěném tangu (0,8l vody) a postupujeme jako u základního vanilkového pudinkovo-máslového krému.
beckovka
(upraveno)
17. 11. 2009, 17:43
federka
(upraveno)
17. 11. 2009, 17:17
HHaannuullee
(upraveno)
17. 11. 2009, 8:51
Lenka02
(upraveno)
16. 11. 2009, 22:00
cherba
(upraveno)
16. 11. 2009, 21:56
darinka30
(upraveno)
16. 11. 2009, 20:57
liba1963
(upraveno)
16. 11. 2009, 20:53