Pre Tamarku
Potřebné ingredience
Plnka dobošová,poťah RollDecor,ozdoby WI
Postup přípravy
-
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
miska.plyska
(upraveno)
27. 11. 2009, 1:12
super
akin77
(upraveno)
18. 11. 2009, 9:18
Krásný dortík...Prosím tě, co to znamená "plnka dobošová"? Děkuji ....
Reni74
(upraveno)
28. 11. 2009, 21:19
@akin77
Znamená to,že sú plnené veľmi tenké žlté korpusy ,musí ich byť aspoň 5-6 kakaovým krémom:6 vajec,40dkg kryš.cukor ,5 dkg kakao(tmavé)vyšlahať mixérom dať variť do zhustnutia nad paru a po vychladnutí zašlahať 50 dkg masla.Krém sa plní medzi korpusy tiež v tenkých vrstvách
akin77
(upraveno)
29. 11. 2009, 18:34
@Reni74
Renčo, díky, tak to je vpodstatě stejný krém, co dělám, u nás se mu říká: vaječný šlehaný nad parou.....
MoňasB
(upraveno)
18. 11. 2009, 9:02
Ilonáček
(upraveno)
17. 11. 2009, 19:11
federka
(upraveno)
17. 11. 2009, 16:03
gabsa
(upraveno)
16. 11. 2009, 19:31
moc pěkné
gabulovenka
(upraveno)
16. 11. 2009, 17:43
Handulka0
(upraveno)
16. 11. 2009, 14:11
jazavka
(upraveno)
16. 11. 2009, 13:32
pikiso
(upraveno)
16. 11. 2009, 12:09
cherba
(upraveno)
16. 11. 2009, 11:53
Moc moc pěkný
beckovka
(upraveno)
16. 11. 2009, 9:21
Krásný jemný dortík.
IJohny
(upraveno)
16. 11. 2009, 9:18
darinka30
(upraveno)
16. 11. 2009, 9:04
liba1963
(upraveno)
16. 11. 2009, 8:58
HHaannuullee
(upraveno)
16. 11. 2009, 8:57