Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Nejrychlejší dezert z koupeného korpusu

0.0
Nejrychlejší dezert z koupeného korpusu

Potřebné ingredience

Klasický nízký dortový korpus (19,-) světlý nebo tmavý, šlehačka nejlépe 33%, mandarinkový kompot (312g), puding bez vaření Dr.Oetker (Creme Olé), ztužovač šlehačky (2,50).

Postup přípravy

Do mísy naleju celý kompot i s nálevem (dělala jsem to již i z jahodového, ananasového a hruškového kompotu - dobré, ale mandarinky vládnou :o)), poté celou šlehačku a pak opatrně vsypávám, a zároveň již vidličkou míchám, ztužovač šlehačky. Nakonec vsypu puding a důkladně ho rozmíchám dřív než vše ztuhne - je to velmi rychlé!
Hotovým krémem potřu koupený korpus (samozřejmě lze i upéct svůj, ale mně jde většinou o čas) a nazdobím čímkoli co mám doma: pokrájeným kiwi, čerstvou mandarinkou či hroznovým vínem, ale většinou jen posypu strouhanou čokoládou, čoko rýží, čoko cereáliemi nebo počmářu čoko dresingem třeba od Granka.
Zaregistrovala jsem velmi shodný recept nedávno v pořadu u Babici, tak mne napadlo napsat sem tuto mojí zjednodušenou verzi, já už tohle dělám asi 2 roky a je to opravdu 5-timinutovka, což je při neočekáváné návštěvě k nezaplacení (stačí mít doma oněch 5 ingrediencí - všechny jsou trvanlivé, takže je můžete mít doma v zásobě pro strejčka příhodu :o))

5 ingrediencí......

Nejdřív vše tekuté....

..poté ztužovač, vše hlavně rychle...

...dobře rozmíchat....

...a nakonec pudink.

"Namatlat" na korpus....

...a nazdobit čímkoliv. :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie