ČÍNA - NAKLÁDANÉ MASÍČKO,na oběd či večer k vínku
Potřebné ingredience
1/2 kg vepřového masa(může být i kuřecí či krůtí), 2 celé vejce, 1 lžíce solamylu, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce magi, 1 lžíce soli (menší), 1 lžíce pepře, 1 lžíce kari koření, trochu chilli nebo silně pálivé papriky,4-6 stroužků česneku,trochu kmínu
Postup přípravy
Maso opékáme na pánvi na oleji do zlatova.Podáváme s bramborem,nebo hranolky.
Výslednou fotografii dodám po zítřejším smažení.
Potřebné suroviny.
Maso nakrájíme na kousky.Já dnes použila kuřecí.
Přídáme vše potřebné.
Důkladně zamícháme a dáme uležet ve sklenici do lednice.
A VÝSLEDEK UKÁŽU AŽ ZÍTRA.
Pěkně pečeme na rozpáleném tuku.
Pěkně do zlatova i z druhé strany.
A máme skvělý oběd s hranolky,bramborami,bramborovou kaší - jak kdo má rád.
DOBROU CHUŤ *
A nebo jako chuťovku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé