Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

UTOPENCI A NAKLADANY HERMELIN

0.0
UTOPENCI A NAKLADANY HERMELIN

Potřebné ingredience

2 kg spekacek
0,5 kg cibule

Postup přípravy

Oloupeme asi 2 kg spekacek (v zadnem pripade nedelame utopence ze spekacku, ktere byly vakuove balene - namisto utopencu byste mela v sklenici jen "hadrovite" nechutne blato), na konci je rozkrojime, jako kdyby jsme je chteli opekat na ohni. Oloupeme a nahrubo nakrajime cibuli. Do velke sklenice od okurek davame stridave cibuli a spekacky tak dlouho, az ji celou nezaplnime. Pak si udelame nalev z octa - (podle chuti), soli, pepre, mlete papriky a vody. Zalijeme nalevem sklenici az k hrdlu, dobre uzavreme a nechame stat 4 dny v teple (ne na slunci!). Stejne muzeme nakladat hermelin ci kombinovat spekacky s hermelinem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie