Rychlovka TANGOVKA
Potřebné ingredience
TANG jakýkoli (nejlepší je jahodový nebo černý rybíz - krásně buchtu obarví a provoní, 2 odměrky polohrubé mouky, 1 odměrka cukru krupice, kypřící prášek, 6 vajec, 3/4 odměrky oleje, 3/4 odměrky mléka
Postup přípravy
Nejdříve smícháme sypké přísady (mouku, tang, kypřidlo, cukr).Já měla doma TANG jen pomerančový. Ale je lepší jahodový, to je buchta krásně růžové a úžasně voní, nebo černý rybíz, to je zase fialková.
pak smícháme v jiné misce (nejlépe šlehačem) olej, vejce a mléko.
Do tekuté směsi přidáváme tu sypkou a mícháme - zase nejlépe šlehačem. Jde to rychleji.
Jakmile máme umícháno, hned nalijeme na plech. Mělo by se chvátat co nejvíce. Tang docela rychle na tekutou směs začíná reagovat.
Pečeme spíše mírněji. Takhle to vypadá po upečení.
Pro ozdobení, můžeme použít kousek papíru, který dáme přes půlku.
To co vykukuje, posypeme cukrem (ze sítka)
ozdobeno
výsledek
a ještě z jiné strany
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé