(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Křenová omáčka

Potřebné ingredience
Křen nebo Křenex, mlíko, sůl, hladká mouka, uzené maso
Postup přípravy
Uvařím ve vodě uzené, vytáhnu, doliju mlíkem, dám trošku křenu. Zahustím moukou s mlíkem a osolím. Nakonec dám křen podle chuti. Na fotu jsem ještě dochutila podravkou, proto ty kousky v omáčce. Nejlepší je to s uzeným a knedlou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

LJENOCKA
(upraveno)
10. 11. 2009, 20:42
MŇAM TUHLE OMAJDU MILUJU




nahlásit

Zmolda
(upraveno)
13. 11. 2009, 17:30
@LJENOCKA
jo jo je vynikající

nahlásit