Zapečený Pangasius ( vietnamský sumeček)
Potřebné ingredience
Pangasius-filety,1kelímek smetany,120g balkánského sýra,1 vejce,svazek petrželky,50g másla,olivový olej,strouhanka,sůl,pepř,cibule,stroužek česneku.
Postup přípravy
Recept je můj hokus-pokus k nedělnímu obědu(prostě marináda vznikla z toho co bylo po ruce).Kdyby se vám něco nezdálo klidně dejte vědět a ráda vám poradím.Myslím,že výsledek stojí opravdu za to,ryba byla výborná.
Rybu dáme do pekáčku, pokapeme olivovým olejem a dáme péct asi na 20min.
Mezi tím si připravíme z uvedených surovin zapékací marinádu
Po dvaceti minutách pečení rybu vyndáme a potřeme vzniklou hmotou a dáme znovu zapéct asi na 20-30min.
Vše se nám krásně zapeče,já podávala s bramborovou kaší a hlávkovým salátem.Bohužel jsem nestihla jídlo nafotit naservírované na talíři,bylo hned snědené........
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé