(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Boršč
Potřebné ingredience
2 červené řepy uvařené, cibule, česnek, hovězí a vepřové maso, brambory, kořenová zelenina, protlak, hlávkové zelí1/2,koření(bob.list ,nové koření, celý pepř),sůl, cukr,ocet
Postup přípravy
na oleji osmažíme cibuli na to hodíme maso a trochu orestujeme,zalijeme vodou,můžeme přidat masox,koření, necháme vařit do změknutí.Mezitím si pokrájíme zelí, zeleninu.Na pánvi na trošce tuku orestujeme nastrouhanou mrkev a přidáme protlak a necháme na pánvi,Když je maso měké,pokrájímea hodíme zpět i se zelím, přidáme brambory,řepu a z pánve mrkev s protlakem a necháme ještě vařit asi 15 minut, dochutíme solí octem a cukrem.Polévka je zahuštěná zeleninou a je velmi sytá.Na talíři přidáme kysanou smetanu nebo šlehačku,jak kdo má rád.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tomulinecek
(upraveno)
12. 11. 2009, 17:23
taky někdy dělám jen z jednoho masa a ze sterilované řepy a máte pravdu nejlepší je když se rozleží
Kris.T
(upraveno)
12. 11. 2009, 8:09
dala jsem jen vepřové maso a řepu sterilovanou - ale výsledek byl výborný, nejlepší byl druhý a třetí den.