(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Maďarské zelí
Potřebné ingredience
olej,2x cibule, půl kila vepřové kýty, sůl, pepř, červenou papriku, smetanu 12%, zelí, 1x klobása, 10 dkg slaniny.
Postup přípravy
Do pekáčku dáme olej a usmažíme cibulku do zlatavé barvy ,přidáme nakrájené maso na kostičky a vložíme do trouby a podléváme dokud maso nezměkne.Pokud už je maso měkké přidáme sůl,pepř,zasypeme červenou paprikou, na kolečka nakrájenou klobásku a na nudličky slaninu, přidáme zelí a smetanu vše důkladně promícháme a dáme znovu do trouby a pečeme asi tak půl hodiny.Podáváme s bramborovým knedlíkem velmi dobré a rychlééééé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé