(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Bramborákový řízek
Potřebné ingredience
Kuřecí nebo jíné řízky a klasické těsto na bramboráky
Postup přípravy
Řízky naklepeme na tenčí plátky,obalíme v těstu na brámboráky a pozvolna osmažíme na pánvi,aby řízek nebyl syrový.
Můžeme jíst samotné nebo se zeleninovým salátem.
Je to jednoduché a velmi dobré.
Můžeme jíst samotné nebo se zeleninovým salátem.
Je to jednoduché a velmi dobré.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Carcooolka
(upraveno)
5. 2. 2010, 20:51
Teda to bych se bala, že to kuřecí maso bude syrové
JanysK.
(upraveno)
10. 2. 2010, 9:23
@Carcooolka
Taky jsem se bála,ale jak je to naklepané na tenčí plátky,tak to syrové neni
kopretin.a
(upraveno)
6. 11. 2009, 18:28
Já to dělám tak, že maso naklepu, nakrájím na malé kousky, okořením a osolím a přímo vmíchám do bramborákového těsta....mám jistotu, že maso nebude syrové a bramboráky nejsou tlusté a jsou pěkně křupavé
calexaci
(upraveno)
6. 11. 2009, 16:56
Teda vy mi dáváte sliny mi tečou po bradě Jdu loupat brambory a už se moc těším až se zase přežeru hi hi
JanysK.
(upraveno)
6. 11. 2009, 18:25
@calexaci
Tak dobrou chuť A dejte vědět jak chutnalo
calexaci
(upraveno)
7. 11. 2009, 13:57
@JanysK.
Jani chutnajíííí báječně. jen prej smrděli,ale mááálem hi hi Mám jich dělat prej víc.Nemohly se jich nějak dojíst