(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
" DOMÁCÍ PAJŠL" plíčky na smeteně se srdcem a jazykem

Potřebné ingredience
Vepřový jazyk,vepřové srdce,vepřové plíce,cibule,smetana,máslo,divoké koření(bobkový list,celý pepř,nové koření),hladká mouka,ocet,sůl,mrkev ,celer ,petržel.
Postup přípravy
1/ Dám si vařit srdce,jazyk,plíce a k tomu přidám ještě mrkev,celer,petržel a divoké koření(já divok.koření dávám do čajového vajíčka),a trošku osolím.
2/ Když mám uvaředo vyndám maso i zeleninu.zeleninu rozmixuji na jenno.Jazyky dám do studené vody a oloupu ho.
3/ Maso nakrájím na menší kostky
4/ Udělám si máslovou jíšku a zaleju vývarem z masa .Když mám provařeno procedím přez cedník a přidám trochu rozmixované zeleniny
5/ Pak přidám maso a dochutím solí, octem
6/ Podávám z houskovým knedlíkem
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/ Když mám uvaředo vyndám maso i zeleninu.zeleninu rozmixuji na jenno.Jazyky dám do studené vody a oloupu ho.
3/ Maso nakrájím na menší kostky
4/ Udělám si máslovou jíšku a zaleju vývarem z masa .Když mám provařeno procedím přez cedník a přidám trochu rozmixované zeleniny
5/ Pak přidám maso a dochutím solí, octem
6/ Podávám z houskovým knedlíkem
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBROU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UVAŘENÉ MASO

NAKRÁJENÉ NA KOSTIČKY

MÁSLOVÁ JÍŠKA

PROVAŘENÉ A PROCEZENÉ

UŽ JE HOTOVO

DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

zdenkakada
(upraveno)
23. 1. 2010, 13:18
Dobrý den Katko, tak jsem Váš receptík také vyzkoušela a byl opravdu vynikající
. Moc děkuji za
. Zdenka






nahlásit

calexaci
(upraveno)
24. 1. 2010, 21:45
@zdenkakada
Tak to jsem moc ráda že chutnal
doufám že budete vařit častějc




nahlásit

krišon
(upraveno)
23. 11. 2009, 17:02
Dělala jsem pajšl a měla jsi Katko pravdu - mladej dva vrchovaté talíře a ještě si chtěl přidat jednou - hrnec byl prázdný. Můžu opakovat. Vynikající pochoutka - nakonec se oblizovali všichni.
nahlásit

calexaci
(upraveno)
23. 11. 2009, 18:45
@krišon
Teda to jsem moooc ráda že chutnal
.mladýho bych asi živyt nerchtěla ale jinak to samozdřejmě potěšííííííí















nahlásit

Monca78
(upraveno)
20. 11. 2009, 19:59
To miluji ,chodím na to k našim když to uvaří ,manža to nejí ,ale já bych se utloukla









nahlásit

calexaci
(upraveno)
20. 11. 2009, 20:10
@Monca78
Děkuji






nahlásit

stejskalka
(upraveno)
14. 11. 2009, 21:51
KATKO, MÁM DOTAZ - JAK SE ZPRACUJÍ TY PLÍCE?
JÁ TUHLE OMÁČKU TAKY DĚLÁM , ALE PLÍCE NEDÁVÁM PROTOŽE NEVÍM CO S NIMI


nahlásit

calexaci
(upraveno)
15. 11. 2009, 21:42
@stejskalka
Já je tam taky trochu dám ale hodně na jemno aby to nikomu nevadilo a zbytel sežere pes




nahlásit
Egreska
(upraveno)
13. 11. 2009, 18:55
Mnaaam,my to tiež robievame...



nahlásit

calexaci
(upraveno)
14. 11. 2009, 21:35
@Egreska
Děkuji




nahlásit

Bylinka1
(upraveno)
13. 11. 2009, 18:45







nahlásit

calexaci
(upraveno)
14. 11. 2009, 21:35
@Bylinka1
Děkuji a je to pravda kolik lidí má rádo klasické české receptíky,ale mě přijde že se za to stydí protože by nebyli IN
Mé to rozhodně nevadí a ráda se k tomu přiznám
Jazyk s kaší též máme rádi a mnoho dalších








nahlásit

Bylinka1
(upraveno)
15. 11. 2009, 13:11
@calexaci

nahlásit

avynka
(upraveno)
5. 11. 2009, 22:53
Jééé, Katko, konečně někdo, kdo tuto dobrůtku taky vaří
. Mám tady hodně podobný recept: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=4391&user=8231 Máme to strašně moc rádi, děcka by to jedly pořád. Inspirovala jste mě tím vepřovým srdcem, vyzkouším
....u nás totiž 5-6 jazyků je málo (polovinu toho sníme hned při loupání
) a pak se z toho stává poměrně nákladný oběd
. O víkendu je o obědě rozhodnuto
.







nahlásit

calexaci
(upraveno)
6. 11. 2009, 14:16
@avynka
Jééé tak to mě opravdu těšíííííííí






nahlásit

Marcela 1980
(upraveno)
5. 11. 2009, 20:39
Tak musim rict, ze vcera jsem o tomto jidle snila. No snad si to taky budu muset uvarit
No a musim rict, konecne zase nejaky recept a ne porad ty dorty co se tady cukrarky predvadi jedna pred druhou

nahlásit

Jonáš7
(upraveno)
5. 11. 2009, 21:35
@Marcela 1980
Taky bych si dala nejedla jsem to nejméně 25let


nahlásit

calexaci
(upraveno)
5. 11. 2009, 22:34
@Jonáš7
Tak šup do řeznictví nakupovat ať už se to vaří a pěkné papaní




nahlásit

calexaci
(upraveno)
5. 11. 2009, 20:58
@Marcela 1980
Tak to jsem moc ráda že jsou i tady normální ženské.
děkuji









nahlásit

krišon
(upraveno)
5. 11. 2009, 19:47
Pajšl miluju od dětství. Nikdo ho u nás nejí. Nebudu líná a udělám si pro sebe.
nahlásit

calexaci
(upraveno)
5. 11. 2009, 20:06
@krišon
Milá Alenko.Tady nikdy nezbyde a až ho uvaříte tak si dávejte bacha ať vám ho nesnííí




nahlásit