(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
nakládaný hermelín
Potřebné ingredience
2 hermelíny, sklenička moravanky, olej, koření na nakládaný hermelín,ďábelská omáčka(nemusí být) lze nahradit chilli
Postup přípravy
hermelíny rozkrojíme napůl , posypeme kořením, pokapeme ďábelskou omáčkou.Přiklopíme, dáme do misky(sklenice). opět posypeme kořením a ďábelkou, zalijeme moravankou(patří tam nálev i zelenina). Zakápneme olejem. Dávám do lednice týden odležet.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
miriam07
(upraveno)
3. 1. 2012, 16:14
no, tak za mně nee... čistě v oleji a s beraními rohy se mi to nikdy nestalo, ale varianta s Moravankou po týdnu zkvasila - resp. to perlilo na jazyku a po stěnách sklenice po otevření utíklay bublinky... příště jdu do klasiky...
MajkaKi
(upraveno)
2. 11. 2009, 17:21
To vypadá na moc velkou dobrotu to musím zkusit.Snad si pochutnáme, nemáte foto???
mitopa
(upraveno)
3. 11. 2009, 9:55
@MajkaKi
foto nemám.nestihla jsem vyfotit.to vymyslel manžel.mu nechutnají ty hermelíny v oleji tak řek že to mám zkusit takto.když to sníme tak do toho nálevu naložím hermelíny znova.