(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
RYBÍ KARBANÁTKY
Potřebné ingredience
750g RYBY PANGASIUS, NAT Z PETRŽELKY, 1-2 VAJÍČKA, ŠTÁVU S PULKY CITRONU, RYBÍ KOŘENÍ, STROUHANKU, OLEJ NA SMAŽENÍ
Postup přípravy
PANGASIUSE SI NA MELEM NEBO NADROBNO NAKRÁJÍME PŘIDÁME NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULY, VAJÍČKO, RYBÍ KOŘENÍ. NASEKANOU PETRŽELOVOU NAT, ŠTÁVU Z PULKY CITRONU A STROUHANKU. VŠE SPOJÍME DOHROMADY UDĚLÁME TVAR KARBANÁTKU MUŽEME OBALIT JEŠTĚ V STROUHANCE. PAK OSMAŽÍME NA OLEJI.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/091016/09/b247002-1255678984.jpg)
helša
(upraveno)
5. 2. 2010, 9:18
No musím říct, že to je skvělý nápad
zítra vyzkouším...
kluci mi nejí žádné ryby,tak je zkusím oblafnout
Vyzkouším a dám vědět,jak chutnaly
děkuji za inspiraci
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![:-D](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/2.gif)
![^o)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/4.gif)
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)