Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Králík na slanině a cibuli

0.0
Králík na slanině a cibuli

Potřebné ingredience

králík, 20dkg slaniny, 4 cibule, 4 stroužky česneku, koření

Postup přípravy

Pekáč vymažeme sádlem nebo olejem, králíka prosolíme, přidáme koření (č.paprika, kmím, grilovací - podle chuti),nakrájíme slaninu a vložíme do pekáče na králíka, nakrájíme česnek a posypeme , přidáme vrstvu cibule, zalejeme 2 sklenicemi vody cca 0,5 l, necháme do druhého dne v lednici, aby se králík hezky proležel. Pečeme přiklopeného cca 2 - 2.5 hodiny, králík není suchý, je šťavnatý. čas od času juknout, zda se nevypelka štávička, případně dolít vodou. Já jsem po hodině pečení, si do hrníčku dala trochu vody s volčestrem a sojovokou,pro lepší chuť.

naložený králík

upečený králík

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

taba 1. 11. 2009, 19:09
*-) *-) *-) *-) nějak jsem v tom receptu nenašla co s tou slaninou, asi se nakrájí a nahází tam???
Nikuška13 1. 11. 2009, 19:19
@taba přesně tak (clamp)
Marie44 1. 11. 2009, 19:14
@taba Na první přiložené fotce je to dosti zřetelné!!! :-p :-p (tudledudle)
Marie44 1. 11. 2009, 19:07
:-) :-) :-) jééééé tuhle porci jsem už někde viděla ;-) ;-) ;-) (H) (H) a dokonce jí dnes i snědla (hotdog) (hotdog) (hotdog) (hotdog) bylo to výborný (Y) (Y) (Y)mladá paní (L) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie