SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience
3/4 kg vepřového masa (libové), 2 velké cibule, 2 - 3 lžíce oleje, 1 lžíce sladké papriky, 1 lžička gulášového koření, 3/4 litru vody, 1 lžíce soli, 6 lžic hotové jíšky - tmavé, 300g kysaného zelí,1 kysaná smetana.
Postup přípravy

Příprava : vepřové maso, kysané zelí, cibule, olej, koření : sladká paprika + gulášové, hotová jíška tmavá (knorr), kysaná smetana, sůl...

...nakrájené maso a na kostičky pokrájená cibule...

...cibuli orestujeme...

...přidejte maso a opečte ze všech stran, pak ho posypejte sladkou paprikou a gulášovým kořením a rychle promíchejte. Minutu smažte a pak vše zalijte vodou...

...a nechte minimálně asi třičtvrtě hodiny či hodinu dusit na mírném ohni...

...Před podáním vmícháme 6 lžic tmavé jíšky...

...přidáme okapané pokrájené zelí...

...a hustou kysanou smetanu a podle chuti dosolíme.

Prostě klasika, spolehlivě dobré...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé