(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Tvarohový nepečený srnčí hřbet.
Potřebné ingredience
1 balíček piškotů,250g tvarohu ,může být i ve vaničce,1 dcl vlažného mléka,1 lžíce světlé želatiny,1 vanilkový cukr,trochu rumu, rozinky namočené v rumu,moučkový cukr podle chuti.Meruňkový kompot,nebo jakýkoliv jiný kompot.
Postup přípravy
želatinu rozpustíme v ,mléce,tvaroh rozmícháme s cikrem,rumem a želatínou, formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem rozložíme piškoty ,pokropíme rumem,nebo pro děti šťávou z kompotu a pokryjeme vrstvou tvarohového krému.nakrájíme ovoce a,tvaroh piškoty a končíme piškoty.Zabalíme do alobalu a necháme v lednici ztuhnout,nejlepší je až na druhý den,aby piškoty mohly pěkně změknout.
Po vyklopení jsem pocákala čokoládou a ozdobila šlehačkou s kouskem meruňky.
Příprava mi trvala ani ne půl hodiny.
Po vyklopení jsem pocákala čokoládou a ozdobila šlehačkou s kouskem meruňky.
Příprava mi trvala ani ne půl hodiny.
xx
xx
xx
xx
xx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
2. 11. 2009, 13:27
lumka
(upraveno)
1. 11. 2009, 13:25
Taky ji dělávám,ale ještě za totáče jsem mívala želatinu takovou zrnitou a teď nevím kde ji prodávají s jinší neumím moc dělat,obyčejně koupím na vaječnou tlačenku a s tou se to dá.Ta s ekoupila v lékárně a tak nevím jest-li ji tam prodávají
backa
(upraveno)
1. 11. 2009, 14:39
@lumka
Všude v obchodě mají želatinu v sáčku ,buď čirou,nebo červenou.Je to želatina na dorty.