(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Ryba s rýží a kari omáčkou
Potřebné ingredience
Pro 2 osoby: 2 filety (já používám rybu Pangas), smetana, pórek, olej, rýže (já dělám jasmínovou), sůl a kari
Postup přípravy
Rybu opečeme na pánvi z obou stran, přendáme na talíř a uchováme v teple, do výpeku po rybě vhodíme porek nakrájený třeba na kolečka, orestujeme, přidáme kari a zalijeme smetanou, necháme přejít varem, aby se smetana zredukovala, dochutíme solí a můžeme podávat, lze s rýži nebo i bramborem ( já nejraději s rýží)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kikina41
(upraveno)
4. 7. 2007, 23:06
Dnes jsme měli na oběd a bylo to rychlé a moc dobré. Dělala jsem už i Pangasiuse na čínský způsob z vaších receptů a taky to byla mňamka. Děkuji za tip a řadím ke svým oblíbeným receptům.Jana
Brambořice
(upraveno)
5. 7. 2007, 12:35
@kikina41
Jani, jsem moc ráda, že Vám chutnalo, my to máme taky moc rádi a hlavně já (díky rychlosti s kterou uvařim)