(recept
si oblíbilo 1029 návštěvníků)
vynikající maso v hořčici
Potřebné ingredience
maso (jedno jaké, plátky, kousky.. ), troška oleje, půl kelímku kremžské hořčice (malé zapoměla jsem dodat) ,ale jestli děláte pro velkou rodinu, tak můžete i celou buď malou nebo i velkou, podle toho jak vám chutná, 2 velké cibule, 1 palička česneku, sůl a pepř.
Postup přípravy
Kdo bude mít plátky, tak naklepat, jelikož já měla kousky, tak jsem s nima nic nedělala. Do misky se dá maso, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle naložené masíčko se nechá přes noc naložené. Druhý den se zprudka opeče, poté se podlije a dá se do trouby péct, prvně zakryté a potom se to nechá opéct.
Až je maso měkké, tak se může baštit, neuvěřitelné, co dokáže jenom hořčice...
Až je maso měkké, tak se může baštit, neuvěřitelné, co dokáže jenom hořčice...
Je to už zbyteček, nestíhala jsem fotit dřív.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zabula
(upraveno)
31. 8. 2018, 11:22
je to skvele i muž jse olizoval
mumlina
(upraveno)
23. 1. 2017, 10:03
vyzkouším, to musí být žrádloooooooooo
Vera N
(upraveno)
27. 2. 2015, 21:47
Kutil
(upraveno)
8. 6. 2014, 12:44
Právě jsme dojedli. Po pravdě jsem měla trochu obavy.To proto,že můj muž neholduje hořčici. Ale výsledek předčil vše.Byl spokojený a já samozřejmě také.Je to prima,další recept do sbírky.Děkuji.
mysmilena
(upraveno)
9. 3. 2014, 13:09
Jo, co dokáže hořčice... jsem dělala asi před 14 dny, naložila jsem to s celou kremžskou, 3 cibule a 2 velký palice česneku, jen jsem to pak všechno rovnou flákla do trouby a upekla bez poklopu, jakýpak předsmažení ...vynikající záležitost, moc jsme si pochutnali
laskonka333
(upraveno)
22. 2. 2014, 8:37
babkamt
(upraveno)
22. 2. 2014, 8:25
novackova
(upraveno)
14. 2. 2014, 11:35
Matulajzka
(upraveno)
14. 2. 2014, 10:13
Musím říct, že je to dobrota a jelikož mám malé děti, tak jsem nepepřila, solila méně a je tto opravdu moc chutné a při tom vůbec ne ostré ještě není oběd a já ujídám o 106
judunaja
(upraveno)
1. 12. 2013, 22:53
Dnes jsem dělala k obědu. Včera naložené, dnes jen šup do trouby. Dělala jsem k tomu br. knedlíky a špenát . Všem moc chutnalo a to jsem při tom ještě stihla umýt okno . Děkuji za príma inspiraci na rychlý oběd
Lovečanda
(upraveno)
22. 3. 2016, 18:08
.
greenova
(upraveno)
30. 12. 2014, 8:24
@Lovečanda
Zajímavé Báro- máte stejný komentář i řízků úplně jinak
NikaV
(upraveno)
10. 12. 2013, 14:29
@Lovečanda
No na co já tu nenarazím ...
itinka007
(upraveno)
23. 5. 2013, 16:12
chtěla bych to zkusit ale chci se zeptat myslíte že by se k tomu hodil knedlík a zeli ( jako knedlo vepřo zelo???moc děkuji chtěla bych to zkusit z krčku
brčule123
(upraveno)
8. 12. 2012, 14:09
Zkusíme
JANUŠKA.
(upraveno)
8. 12. 2012, 12:57
výzkoušeno ,výnikající,určitě zopakujem...
P.A.V.L.A
(upraveno)
3. 10. 2012, 21:34
Strepitula
(upraveno)
3. 10. 2012, 21:21
Včera jsem vařila podle Vašeho receptu a rodinka si moooc pochutnala. Maso jsem víc podlila, aby bylo více sosu a s bramborovým knedlíkem to nemělo chybu. Receptík ukládám
hrusticka77
(upraveno)
21. 5. 2012, 16:01
výborné, moc nám chutnalo!! četla jsem si zde i komentáře, ale negativními se nedala odradit, holt chutě se různí krkovičku jsem naložila den předem, neopékala, ale rovnou dala do předehřáté trouby. Ingredience dle recetu, nic navíc a byla to bašta! díky, budu dělat častěji
Sandolina
(upraveno)
20. 2. 2012, 22:09
SUPER NÁPAD !!! MÁM NA ZÍTRA NALOŽENO, TAK JSEM ZVĚDAVÁ JAKÝ BUDU MÍT ÚSPĚCH ! DÍKY ZA TIP !!!
Ivulina1
(upraveno)
20. 2. 2012, 13:09
Dnes si naložím a zitra udělám,potom napíšu jak chutnalo. Tak trochu opožděně ale musím napsat,že to bylo super.!!!
alexandra
(upraveno)
23. 1. 2012, 18:19
o víkendu jsem zkusila tento recept, a je to naprosto výborné, maso jsem si naložila den předem a výsledek je tedy luxusní!!!!!! takže zařazujeme do oblíbených!!!!!! díky