Pischingerův dort
Potřebné ingredience
15 dkg másla, 15 dkg moučky, 2 žloutky, 15 dkg hořké čokolády, 15 dkg strouhaných mandlí, 0,5 dl rumu,
6 karlovarských kulatých oplatek
Postup přípravy
Máslo s cukrem a žloutky utřeme do pěny, přidáme nastrouhanou čokoládu, rum a mandle. Vše dobře promícháme. Směsí potřeme pět oplatek, které pokládáme na sebe. Šestou oplatku, kterou položíme nahoru, zatížíme kastrolem s vodou a necháme ležet nejméně dvě hodiny, aby oplatky prosákly směsí. Nakonec polijeme čokoládovou polevou s trochou rumu aposypeme nastrouhanými mandlemi. Pochvala Vás nemine.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé