(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Plněný hermelín
Potřebné ingredience
4 hermelíny
120g loupaných mandlí
80g másla
120g taveného sýra
1 stroužek česneku
sůl
pepř
40g sezamových semínek
petrželka
modré hroznové víno na ozdobení
Postup přípravy
1.Hermelíny rozpůlíme a lžičkou vydlabeme.mandle rozkrájíme na slabší plátky.Máslo,vydlabanou hermelínovou hmotu a tavený sýr rozmícháme vidličkou,ochutíme rozetřeným česnekem,solí a pepřem.
2.Vydlabané hermelíny naplníme sýrovou hmotou a půlky spolu spojíme.Obalíme je v sezamu,zabalíme do fólie a necháme ztuhnout v chladničce.
3.Před podáváním nakrájíme naplněné hermelíny na šestiny,ozdobíme petrželkou a hroznovým vínem.
GEJZÍR CHUTÍ V JEDNOHUBCE!!!
2.Vydlabané hermelíny naplníme sýrovou hmotou a půlky spolu spojíme.Obalíme je v sezamu,zabalíme do fólie a necháme ztuhnout v chladničce.
3.Před podáváním nakrájíme naplněné hermelíny na šestiny,ozdobíme petrželkou a hroznovým vínem.
GEJZÍR CHUTÍ V JEDNOHUBCE!!!
Nakrájené kousky
Pohled z vrchu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lucienej
(upraveno)
16. 2. 2012, 9:36
Ilonáček
(upraveno)
28. 10. 2009, 19:19