Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Arabelčin HOSPODÁŘŮV ŘÍZEK

0.0
Arabelčin HOSPODÁŘŮV ŘÍZEK

Potřebné ingredience

vepřový řízek...v mém případě jsem dala panenku, pepř, sůl, těsto na bramboráky- strouhané brambory na jemno, sůl, česnek, vejce, hladká mouka, majoránka. Zakysaná smetana, olej, strouhaný sýr, obloha.

Postup přípravy

Nejdříve si naklepeme řízky, osolíme je a opepříme. Opečeme na oleji z obou stran. Poté maso vyjmeme z pánve, dáme bokem. Na pánev nalijeme těsto, rozprostřeme po celé pánvičce a chvíli opékáme, pak na těsto dáme opečené plátky masa, zalijeme druhou částí bramborákového těsta a upečeme po obou stranách do zlatova.Na talíři ozdobíme zakysanou smetanou, do které klidně můžete přidat třený česnek a strouhaným sýrem.
Je to veliká mňamka a sytá, výborný oběd i večeře.Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie