(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Motýlkový
Potřebné ingredience
Tento dortík jsem vytvořila pro mou 27.letou dcerunku k narozeninám.Vážil 11 kilo a dělal se docela pěkně.Spodní patro krém z led.kaštanů,vrchní dvě šlehačkové.S obrama jsem ale už skončila.
pohled z boku
shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pipinkajana
(upraveno)
22. 3. 2010, 12:27
nádherný obr!!!
beckovka
(upraveno)
1. 3. 2010, 15:59
liba1963
(upraveno)
1. 3. 2010, 18:00
@beckovka
Blani,moc děkuji
jeremy
(upraveno)
1. 3. 2010, 15:57
Nemám slov jak je nádherný...opět originální...ti motýlci
liba1963
(upraveno)
1. 3. 2010, 17:59
@jeremy
Jarmilko,moc děkuji za pochvalu.
catahoula
(upraveno)
28. 2. 2010, 15:33
úžasný, kéž bych to také uměla
liba1963
(upraveno)
28. 2. 2010, 21:28
@catahoula
Zuzi,díky za pochvalu,ale není to tak těžký,jak to vypadá
cokomura
(upraveno)
5. 12. 2009, 15:59
nadherny, ako svadobny
liba1963
(upraveno)
5. 12. 2009, 22:41
@cokomura
Marcelko,děkuji za pochvalu
babbina
(upraveno)
2. 12. 2009, 16:46
liba1963
(upraveno)
2. 12. 2009, 20:18
@babbina
děkujiiiiiiiiiiiiii
Zrušený účet
(upraveno)
1. 12. 2009, 8:14
nádherná, čistá a precizní prácička !!!!!! A tvoje rozhodnutí skončit s "obrama" úplně chápu......taky jsem to zakusila a musím se přiznat, že o mě rodina nevěděla a lednice ??? Do té se vlezl možná tak plátkový sýr, který nezabere moc místa......
liba1963
(upraveno)
1. 12. 2009, 20:30
@
Věruško,děkuji za pochvalu,a k těm obrům už mě otrnulo a nějakýho bych si zase střihla. Nějaká svatba v nedohlednu,narozky blízkých taky,holt musím čekat.
kackad
(upraveno)
30. 11. 2009, 8:47
Tak to je opravdu luxusní dort Nádhera, nádhera, nádhera
liba1963
(upraveno)
1. 12. 2009, 7:45
@kackad
Kačenko,děkuji ti moc.
gabsa
(upraveno)
20. 11. 2009, 14:28
nádherní motýlci krása, dort je překrásný
liba1963
(upraveno)
30. 11. 2009, 8:41
@gabsa
Gábi,děkuji moc.
miska.plyska
(upraveno)
28. 10. 2009, 8:07
krásný a jemný
liba1963
(upraveno)
27. 10. 2009, 13:14
Blani děkuji a Ivi,omlouvám se,odpověděla jsem na šlehačku místo kaštanů.Tak krém z nich drží výborně,vše se musí nechat pořádně zatuhnout.
beckovka
(upraveno)
27. 10. 2009, 12:03
Velice jemný a naprosto suprovní dortík.
liba1963
(upraveno)
27. 10. 2009, 11:43
Ivi,držela dobře,šlehačkový dorty plním tak,že odkrojím spodek korpusu,vydlabu zbytek korpusu tak,aby ho zůstalo asi 1,5 cm na dně i po bokách,naplním půl na půl rostlinnou a živočišnou šleh.,přikryju odkrojeným dnem,zatížím a dám pořádně ztuhnout.Obmažu a srovnám máslovým krémem,nechám zase zatuhnout a potáhnu.Seskládaný šlehačkový dort nesmí ale nikde dlouho stát,odspodu vlhne.Musí se rychle sníst!
stalida
(upraveno)
26. 10. 2009, 23:56
ozaj uzasnaaaaaa a kraaaaasna torticka T plnka z lad. gastanov drzala dobre? nevytekala? a este sa chcem opytat celu tortu si potom natrela nejakzm maslovym kremom a az tak potahoovala? DAKUJEM
liba1963
(upraveno)
26. 10. 2009, 17:45
Mockrát děkuju za pochvaly
gonzar
(upraveno)
26. 10. 2009, 15:57
Moc krásný Vše je na něm nádherné.
akin77
(upraveno)
26. 10. 2009, 15:51
Libo, nádhermný dort, opravdu krásný, vypadá jako svatební!
Ilonáček
(upraveno)
25. 10. 2009, 22:31
liba1963
(upraveno)
25. 10. 2009, 21:36
Moc moc děkuju
IJohny
(upraveno)
25. 10. 2009, 19:15