(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kyprý knedlík
Potřebné ingredience
toastový chléb
cibule
šlehačka
sůl
pepř
muškátový oříšek
máslo
Postup přípravy
Toastový chléb nakrájíte na menší kostičky, vložíte do mísy. Na pánvi zpěníte na jemno pokrájenou cibulku a zalijete šlehačkou, přidáte sůl, pepř a muškátový oříšek. Nechejte chvilku odstát a přidejte směs k toastovému chlebu, vše důkladně promíchejte. Odřízněte dostatečný kus alobalu a potřete máslem po celé ploše, směs vložte na alobal po celé ploše a vytvarujte knedlíkovou šišku. Alobal se směsí rolujte, je velmi dobré upevnit konce, můžete je stočit do tvaru bonbonů. Pak jen vložit do vroucí vody a za dvacet minut servírovat
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
liba1963
(upraveno)
23. 10. 2009, 13:05
Na ten jeden toast.chleba přijde šlehačka jedna?