Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Pečená kotleta v alobalu

0.0
Pečená kotleta v alobalu

Potřebné ingredience

6 plátků kotlety, 2-3 větší cibule, kelímek plnotučné hořčice, sůl, pepř, alobal :-)

Postup přípravy

Je to jednoduché a moooc dobré...

Plátky kotlety (já používám s kostí, ale může být i bez) zlehka naklepeme, osolíme a opepříme ( používám 4barevný pepř). Plátek kotlety dáme na alobal natřeme z jedné strany zlehka hořčicí a poklademe nakrájenou cibulí - tou nešetříme, pak dobře zabalíme do alobalu aby nám nevytekla šťáva a takhle pakračujeme i s ostatnímy plátky a dáme je na plech. Pečeme tak na 200-250°C (záleží na troubě) asi hodinku až je maso měkké. Já pro jistotu jeden balíček rozbalím a zkontroluji , když maso ještě neni hotové znovu ho zabalíme a dopečeme. Podáváme s bramborem nebo dle chuťi...

Okořeněné maso natřeme hořčicí

poklademe cibuli

a takhle je zabalíme, dáme na plech a můžeme péct

a takhle je to hotovo...
Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jjanula 22. 1. 2011, 9:26
Moc dobrá mňamka,děkuji za skvělý recept (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)rodince moc chutnalo (F) (F) (F)
Mišulex 19. 2. 2011, 13:16
@jjanula Jsem ráda, že jste si pochutnali... (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie