LASAGNE
Potřebné ingredience
lasagne
rajčata v plechovce
cibule
mleté hovězí maso
olivový olej
česnek
sůl, pepř
hl. mouka
mléko
máslo
tvrdý sýr
Postup přípravy
Vedle v kastrůlku si uděláme bešamel. Na máslo dáme hl. mouku a uděláme světloučkou jíšku a zalijeme mlékem, postupně, a pořádně mícháme a mléko přiléváme a pak na malém plameni prováříme. Osolíme.
Pekáček si vymastíme máslem, dáme vrstvu bešamelu, na to lasagne, nevařené, pak další vrstvu bešamelu, vrstvu masa, lasagní, bešamelu a pořád dokola. Na poslední vrstvu dáme dost nastrouhaného sýra a kousky másla. Dáme do trouby, pekáček přikryjeme, aby se lsagne nespálily, ale hezky propekly. Já přikryla alobalem.
Dobrou chuť!!
tahle rajčata jsem použila
vařila jsem tyhle lasagne
maso na cibulce už s rajčaty
na máslo dáme hl. mouku a uděláme světlou jíšku....příprava na bešamel
prováříme bešamel
vymažeme pekáček
vrstva bešamelu......
na to dáme lasagne pak zase vrstvu bešamelu
na druhou vrstvu bešamelu dáme masovou směs a tak vrstvíme pořád dokola
zasypeme sýrem a přidáme kousky másla a dáme zapéct
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé