Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Tatarská omáčka

0.0
Tatarská omáčka

Potřebné ingredience

1 malá cibule,1 sterilizovaná okurka,sůl, magi,1 vejce musí mít pokojovou teplotu jinak se tatarka srazí, 250ml oleje 1-2 lžíce vody,podravka

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na čtvrtky,okurku na kostky.Do hlubší misky dám vejce a rošlenám el.šlehačem. Pomalu přidám cibuli.,okurku až jsou suroviny rozmixované začnu přilevat olej.Tatarka začne houstnout a nabívat.pokud je moc hustá, rozředím vodou.Dochutím solí, pepřem, podravkou.,magi.Tatarku nechám v chladu odležet.Pokud se tatarka srazí přidám lžičku plnotučné hořčice a trochu oleje.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie